OUR FOOD SHOULD BE OUR MEDICINE AND OUR MEDICINE SHOULD BE OUR FOOD

Verktyg i vår behandlingsmetod

Analysen genomförs under en minut genom att klienten håller i en sensorstav och är helt smärtfri. Resultatet går sedan terapeuten igenom för att sedan, tillsammans med klienten, diskutera fram en handlingsplan utifrån de framkomna värdena tillsammans med övrig tillgänglig information. Allt genomförs under en och samma konsultation.

Testbrickan visar om du har IgG-antikroppar mot specifika livsmedel.

Food Detective™

Food Detective är ett blodprov för att mäta antikroppar IgG. Man behöver inte skicka iväg ett prov och vänta flera veckor för att få ett resultat, utan detta tar endast 40 min.

Testbrickan visar om du har IgG-antikroppar mot specifika livsmedel. Ett litet blodprov tas från fingret och man får inom kort ett svar

Oberon-bioresonans

Oberon är en avancerad utrustning med fantastisk grafisk presentation. Oberon har stor förmåga att detektera obalanser i den mänskliga vävnaden. Sammantaget ger det stora möjligheter vid analys och behandling. Oberon ger helt nya möjligheter att förstå vad som är rätt och fel i kroppen. Vi har därmed ett mycket bra chans för att sätta oss in i vad som kan behöva behandlas och vilka behandlingar som är de rätta. Likt tekniken i magnetröntgen och möjligheterna med ultraljud, som också bygger på att mäta med frekvenser för att mäta energin i cellen, arbetar Oberon med att tolka och behandla i frekvensspektrat i kroppen. En stor fördel med Oberon är de direkta svaren vid analys.

En stor fördel med Oberon är de direkta svaren vid analys.

Oberon ger komplex analys av organ och system i kroppen:

Frekvensanalys kan vara en vägledning

Frekvensanalys med QRMA

Med frekvensanalys kan man analysera tvåhundra mätningar på några minuter. Vi ser vitaminer, mineraler och tillståndet hos de flesta organ och system. Det finns ingen möjlighet att störa analysen och ett stort antal rapporter kan läsas och skrivas ut direkt på skärmen.

Det tar bara två minuter att utföra analysen. Inget ingripande krävs, personen håller en mätsond i handen. Mätsonden är uppdelad i två kontaktytor, och mätningen utförs under en mycket svag ström. Instrumentet ger en frekvens och lyssnar på ekot som kroppen ger. Detta eko analyseras och ger värde i rapporten. Vi analyserar tillsammans, och du får tips och förslag på hur du kan förbättra dina värderingar för att uppnå en hälsosammare livsstil.

Med HemoCue får vi ett provsvar med laboratoriekvalitet inom några minuter

Hb-testning samt differentialräkning med hjälp av HemoCue

Att kunna ta ett snabbt Hb-prov, samt att kunna göra en differentiering av dom vita blodkropparna med labb-kvalitet, gör det möjligt att snabbt och med samma precision som ett prov analyserat på laboratorier.

Hemoglobin, Hb är en viktig indikator på allmän hälsa och antalet vita blodkroppar ger värdefull information vid uteslutande av en infektion. Detta används också av sjukvården för att få reda på hemoglobinvärden och att kunna göra en differentiering av de vita blodkropparna.

Att använda detta verktyg ihop med OBERON, QRMA och Food Detective ger mig värdefull information för att kunna ge dig en så realistisk och saklig konsultation som möjligt och ett efterföljande behandlingsprogram specifikt utformat för dig.

Medicinsk behandling med IR laser

Låt inte smärta och inflammation stoppa dig!

Behandlingar med hjälp av lågfrekvent infraröd laserterapi. För att stimulera, läka, regenerera och skydda vävnad som har skadats.

Behandlingar mot:

Har du ytterligare frågor eller vill boka en konsultation?

Kontakta oss gärna på telefon 070-373 96 69 eller via formuläret nedan. Vi har vår mottagning på Klostergatan 6 i Växjö, centralt nära stortorgets parkering. 

Har du ytterligare frågor eller vill boka en konsultation?

Kontakta oss gärna på telefon 070-373 96 69 eller via formuläret nedan. Vi har vår mottagning på Klostergatan 6 i Växjö, centralt nära stortorgets parkering. 

Hos oss kan du använda Epassi för ditt friskvårdsbidrag.  Läs mer här https://www.epassi.se/

Scroll to Top